2016. november 5., szombat

Tessék mondani, ugye nem lehet perelni?

Feleim,
gyakran felhívnak devizahitelesek, akik először azt kérdezik, hogy:
"Ugye nem lehet perelni?"
És amikor válaszolok: DE! lehet perelni. Akkor mintha kis csalódás lenne a hangjukban, mert asszonygya: " De most hallottam, hogy XY azt mondta a TV-ben hogy innentől nem, mert blablabla....
Csaxólok, hazánkban a médiára a kormány teljes mértékben rátenyerelt, kevés kivételtől eltekintve. Ők éjjel-nappal azon ügyködnek, hazudoznak, hogy a fejedbe tegyék, neked mit kell hinni és gondolni.
És tény, hogy egyszerűbb ezt elhinni, és ezzel egyben fel is menteni magunkat a felelősség alól.
A devizahitelekkel kapcsolatban FŐ HAZUGSÁG TRENDEK:
A devizahitelesek meg vannak mentve. Neked jó. Minden szép. Nem tudsz pert nyerni. Neked fizetned kell. O.V. egy géniusz. A bankok gonoszak. A kormány jó. Aki nem ezt gondolja az MIND "balliberálisantiszociálisgarázdabajkeverőbűnözőkommunista" aki az emúttnyócévet akarja visszahozni.
Akkor nézzük, mi a VALÓSÁG.
A devizahitel egy régóta ismert KIFOSZTÓS TECHNIKA, amit már a világon több helyen használtak, jelesül Ausztráliában és afrikai országokban.
A politikai elit pontosan tudta, miért indítja, hogyan működik és mi lesz az eredménye. De ezt nem ismerik be.
A dolog jogszabályokat sért. Magyart is meg EU-st is. Nem keveset, sokat.
Addig húzzák, ameddig valami meg nem állítja őket. Horvátországban, Romániában, Ausztriában, Lengyelországban is elmentek a falig, aztán meghozták az egyetlen tisztességes döntést: FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON visszaszámolták, a folyósított nemzeti valutára, kunára, lejre stb.
Magyarországon a kormány eddig kitalált megoldásai a csalás fenntartását célozzák, azt, hogy az adósnak a jogos összeg háromszorosát kelljen visszafizetnie. A kormány és a bankrendszer összejátszanak ebben és felosztják a jogtalan hasznot. A 256-os árfolyamon forintosítás MERÉNYLET az adósok ellen.
Magyarországon a parlament, a bíróságok ebben összejátszanak, mert a fidesz a kétharmados parlamenti többségen túl ellenőrzése alá vonta a bíróságokat, az ügyészséget, a rendőrséget, az alkotmánybíróságot, a látszatellenzéket, tehát módja van a törvények megváltoztatásával illetve elszabotálásával ezt a helyzetet fenntartani és megakadályozni az állampolgárok jogérvényesítését.
Ez kerek-perec diktatúra és kész. A diktatúrának két dolog tud véget vetni.
Belülről felrobban, mert a szereplők összevesznek a koncon.
Sajnos ez a verzió csak egy másik vezért eredményez, vagyis a nép szempontjából nem változik semmi, csak a pénzt másként osztják.
A népharag elsöpri. Horvátországban például már a titkosszolgálat jelezte, hogy hamarosan sztrájk és tüntetéshullám robban ki ha nem lesz megoldás. Lett.
Magyarország megosztott, mert megosztja a kormánypropaganda. Vedd észre, hogy gumicsontokat dobálnak be, ami megosztja az embereket. Futball, migránsok, álellenzék, jobb-bal oldal, emúttnyócévezés és folyamatos hazugság gyár.
Mindenki szeretne jobban élni. De ebben a rendszerben SOHASEM FOGSZ JOBBAN ÉLNI! Meg kell változni fejben. Beszélni kell egymással, felismerni, KI AZ IGAZI ELLENSÉG. Fel kell ismerni, hogy nem volt rendszerváltás és a fidesz demokrácia helyett sikeresen állampárti diktatúrát épített fel. Mint Erdogan Törökországban vagy Putyin Oroszországban. Ezt fel kell számolni és olyan rendszert felépíteni, ami KIZÁRJA hogy a következő hatalomba kerülő ugyanezt folytassa, és ne kerüljünk a durvább orosz vagy török szintre.
Magyarországon van fejlődési potenciál, mert van termőföld, vízkészlet, geotermikus energia. Ha ezeknek a lehetőségeivel élünk, mert hozzáértők kormányoznak bennünket, Magyarország édenkert lehet, olyan jóléti szinttel mint a skandináv államok. A gyerekeinknek nem kéne innen elmenni. Csak gondolkodj.
Tovább eszed a média mocskát és nyomorogsz, vagy azt mondod, ELÉG VOLT!
A devizahitelnek nagyon egyszerű a megoldása: Ne fizess, perelj és számold fel a banki fogyasztásod, térj át készpénzre.
Ebben tudunk segíteni, ha megkeresel.
devizahitelfelszamolas@gmail.com 20 9473 626

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.