2016. november 1., kedd

A halottak napján az élőkért

Feleim,
ezekben a napokban a halottainkra szoktunk emlékezni.
Hitem szerint ők már jó helyen vannak, emiatt számomra nem borús az emlékezés, inkább az együtt megélt örömteli pillanatok sejlenek fel bennem. A gyertya lángja a szeretet meleg fényével világítja be a szobákat és remélem, sokaknak eszébe jut, hogy a velük lévők felé is mutassák meg szeretetüket egy öleléssel, pár kedves szóval. Hogy később ne kelljen azon bánkódni egyszer, hogy ha még itt LENNE, mennyire szeretném....
Ma eggyel több gyertyát gyújtok, emlékezem azokra, akik a devizahiteles sors következtében hagytak itt bennünket. Akiket legyűrt a betegség, vagy akik úgy döntöttek, ez már nekik túl sok és inkább feladták.
Én a harc mellett vagyok, akár az utolsó töltényig. Minden országban sikerült már elfogadható megoldást találni arra, hogy a devizahiteleseknek csak ésszerű összeget kelljen kifizetni, megint a magyar kormány maradt a rossz oldal utolsó csatlósa. Értem én, hogy ha nincs gazdaság, akkor adóztatni kell, hogy legyen mit ellopni. És hiába alacsony a személyi jövedelemadó, ha szinte minden családtól ennek a többszörösét húzzák be a devizahitelen keresztül. Így már érthető, miért kell az igazságszolgáltatást Trócsányin keresztül kézivezérelni, hogy nehezítsék a pereket. Féltik az adóalapot, a biztos bevételt.
Én teszem a dolgom azzal, hogy itt mindig helyes és igaz információk vannak. De ha TE ki akarsz mászni a devizahitelből, a kezdő rúgást NEKED kell megtenned azzal hogy megkeresel és tanulmányozzuk a helyzetedet. Kitaláljuk, hogy neked mi az optimális megoldás, aztán segítünk kivitelezni. A vége az, hogy nem kell kifizetni azt a horror összeget , amit kiszámolt a bank, hanem sokkal kevesebbet, nincsen KHR , végrehajtás, zaklatás. VÉGE!
Persze bizonyos szempontból kényelmesebb azt elhinni, hogy nincsen megoldás, mert ahhoz semmit nem kell tenni. De a semmiből nem lesz valami. Megoldás pláne.
Tehát használd ki az emlékezés idejét arra, hogy eldöntsd a saját sorsod.
devizahitelfelszamolas@gmail.com 20 9473 626

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.